Момент от открития урок. Момент от открития урок. Павлина Вайсилова

Открит урок за здравословно хранене

Написана от  Сряда, 05 Юни 2013 14:57
Че здравословното хранене би било най-добрата визитка за стила ни живот, се опитаха да убедят публиката 5 и 6-годишните деца от ЦДГ „Надежда”, с.Бъта , на 5 юни.
Облечени като чушки и домати, моркови и лук, грах и боб, зеле, ябълки и круши, тикви, сини сливи, те припомниха основни правила от здравословния начин на живот със стихове и песни. Не бяха подминати и народните мъдрости, с които се обърна внимание, че човек се храни, за да живее, а не живее, за да яде.
От импровизирани сергии със зеленчуци и плодове малките момичета  и момчета забавно обясняваха качествата на хранителните продукти.
Полезното напомняне за здравословния начин на живот малчуганите направиха с открит урок пред директори и учители от община Панагюрище.
Накрая директорката на детското заведение Мария Рендакова изказа благодарност на екипа си за вложените през годината усилия в работата. С топли думи Рендакова се обърна към детската учителка с 38-годишен педагогически стаж Вили Станчева, която след 2 седмици ще напусне ЦДГ „Надежда” поради пенсиониране. Животът може да започва отново и отново, припомни творецът Гита Деянова, поднасяйки подарък на учителката с многогодишен стаж.
Миналата година пак по това време малчуганите от ЦДГ „Надежда” в с.Бъта пак изненадаха приятно директори и учители от община Панагюрище с открит урок, но за билките.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси