Стрийтбол срещите се радват на интерес. Стрийтбол срещите се радват на интерес. dariknews.bg; сн. вдясно - ОщеПан

Спорт срещу дрога на 6 юни

Написана от  Понеделник, 03 Юни 2013 10:01
За пета година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организира „Спорт срещу дрога”.
Инициативата ще се състои на площад „20 април” на 6 юни от 17 часа, уточни секретарят на комисията Боряна Шкодрева. В стрийтбол срещите, които ще бъдат подпомогнати от Сдружение Баскетболен клуб Панагюрище, са поканени за участие деца от 5 до 12 клас. Записването може да става както в училищата при учителите по спорт и физическо възпитание, така и на място. Ще се допусне включването и на възрастни над 20 години. Отборите ще са съставени от по три играча, като мачовете ще са на един кош от по десет минути.
Основната цел на Местната комисия е изграждане на здравословен начин на живот на подрастващите и отношения на толерантност. Проявата е част от работата на Шкодрева и колегите й по превенция употребата на психоактивни вещества.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси