Инициативата тръгна от тв формата "Предай нататък" Инициативата тръгна от тв формата "Предай нататък" Интернет

Благотворителен концерт в помощ на Нели

Написана от  Неделя, 02 Юни 2013 17:39
Благотворителен концерт „Звезди пеят за Нели“ организира Общински младежки съвет – Панагюрище утре, 3 юни,  от 18:00 часа в панагюрския Театър.
Със средствата, които ще бъдат събрани от концерта, ще бъде подпомогнато лечението на Нели Маринова Петрова от Панагюрище, която страда от рядко заболяване на очите. Тя е само на 10 години, но вече е претърпяла няколко операции, които, за съжаление, не са отстранили проблема й със зрението.
Преди около месец и половина, след участието на Нели в предаването на бТВ „Предай нататък”, е получено писмо от клиника в Германия, където е планирана операция на 13 юни 2013 година. По предварителни изчисления на клиниката за операцията на едното око са необходими 3320 евро. Общо за двете очи – 6640 евро, а за престой на придружител 180 евро.
Утре вечер в панагюрския театър за Нели ще пеят известни български изпълнители, които се изявяват в различни музикални стилове: Трио „Сопрано“ от Ансамбъл „Българе“; вокалът на легендарната група „Диана експрес“ Илия Ангелов; Сани Алекса – изпълнителка на соул и R&B стил и една от финалистките на първия Х Фактор в България; вокалът на рок група „ROСKA ROLLA” Радко Пърлев; рок група „Конкурент“; попфолк певицата Алисия; звездите от „Гласът на България“ Вася Попова, Пламен Борисов, Гита Петкова и Христо Младенов; танцова формация „Импулс“ с художествен ръководител Иван Александров и огнено шоу на Панчо Танев.
С цел набиране на средства за операциите на Нели Петрова е открита и банкова сметка в лева в УниКредит Булбанк: Нели Маринова Петрова; IBAN BG59UNCR70001520958620, BIC(SWIFT) UNCRBGSF
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси