Ученическа трапезария Ученическа трапезария Интернет

50 деца се хранят в ученическата трапезария

Написана от  Събота, 25 Май 2013 20:49
До 15 юни ще действа ученическата трапезария в Панагюрище.
В нея на обяд се хранят 50 ученика от социално слаби и в неравностойно положение семейства.
Ученическата трапезария отвори врати на 4 февруари по силата на сключен договор в края на миналата година между Община Панагюрище и Областен съвет на Български Червен Кръст – Пазарджик, чрез Общински съвет – Панагюрище по проект “Предоставяне на безплатен топъл обяд на 50 ученика от социално слаби и в неравностойно положение семейства”. По проекта Община Панагюрище заплаща стойността на продуктите и режийните разходи за предоставяне на обяда. БЧК участва с хранителна банка, осигурява предоставянето на обяда, калкулира вложените продукти във ведомости. Членовете на БЧК раздават храните ежедневно, като се грижат за поддържане на хигиената в трапезарията, която се намира в сградата на Общината.
Изискванията към ползвателите на ученическата трапезария са да посещават редовно учебните занятия. За целта присъствието на учениците се проверява ежемесечно.
Учениците, които ползват услугите на ученическата трапезария, са на възраст от 7 до 18 години и са определени от ръководствата на училищата.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси