Част от награждаването на националното състезание за деца по риболов. Част от награждаването на националното състезание за деца по риболов. Снимките са предоставени от родители на деца, участвали в състезанието.

Две награди за панагюрските деца риболовци

Написана от  Четвъртък, 12 Юни 2014 08:25
Националното състезание по спортен риболов за деца до 14-годишна възраст, провело се в края на миналата седмица – 7 и 8 юни, премина с участието на шест деца от Панагюрище.
Проявата се организира за 11-та поредна година от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” и е била на яз. „Сопот”, край Троян. Родители на децата разказаха, че 9 сдружения са имали свои представители, като единият от двата панагюрски отбора спечелил третото място, нареждайки се след децата от Троян и Велико Търново. Съставът на носителите на бронзовата купа е Петя Врагова, Даниела Куртакова и Александър Врагов, а вторият отбор на Панагюрище бил в състав - Георги Динков, Светозар Бакърджиев и Доника Мехтерова. Втората награда за панагюрчетата била купа за Петя Врагова – за уловена най-голяма риба.
Вечерта преди състезанието се състояла традиционната викторина на риболовна тематика, стрелба с лък, игри и лагерен огън, съобщават още от slrb.org. Наградният фонд за викторината и състезанието бил обезпечен от Националната ловно-рибарска организация. Отличията били връчени от Милко Недялков, областен управител на област Ловеч и Васил Василев, главен секретар на НЛРС-СЛРБ.
   
     
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси