МБАЛ "Уни Хоспитал" и проби МБАЛ "Уни Хоспитал" и проби СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Нов рекорд на заразени с COVID -19 в Панагюрско - 17 жени и 18 мъже. Трима са хоспитализирани

Написана от  Четвъртък, 03 Декември 2020 16:35
РЗИ - Пазарджик информира днес за 104 положителни проби за COVID-19. Две лица, регистрирани извън област Пазарджик, ще прекарат карантината си в областта.
С тях общият брой става 106.
Пробите са на 54 жени и 50 мъже. От новорегистрираните 15 са хоспитализирани: в „МБАЛ-Пазарджик“ – 1, в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“ - 1, в МБАЛ „Здраве“ – Пазарджик – 1, в МБАЛ „Хигия“ – 2, в МБАЛ „Уни Хоспитал“ – 3, в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – 3, в „МБАЛ-Велинград“ – 2, в „МБАЛ-Пловдив“ – 1, в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ – 1.
Сред новооткритите има трима лекари, фелдшер и двама ученици.
Жените с положителни проби са на възраст от 15 до 88 г.; от град Пазарджик – 18, от село Главиница – 2, от село Росен – 1, от село Синитово – 1; от град Пещера – 5; от село Козарско – 1; от град Панагюрище – 16, от село Попинци – 1; от град Стрелча – 3; от град Септември – 1, от град Ветрен – 1; от град Велинград – 1; от град Ракитово – 1; от село Калугерово – 1; от село Фотиново – 1.
Мъже, на възраст от 9 до 87 години; от град Пазарджик – 11, от село Говедаре – 1, от село Паталеница – 1, отсело Синитово – 1, от село Црънча – 1, от село Ивайло – 1; от град Пещера – 6; от град Панагюрище – 16, от село Елшица – 1, от село Бъта – 1; от град Стрелча – 3; от град Велинград – 2; от град Батак – 1; от село Лесичово - 1, от село Церово – 1; от село Фотиново – 1; от село Медени поляни – 1.
Починали:
* Мъж на 58 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Здраве“ с придружаващи заболявания захарен диабет и сърдечно заболяване.
* Жена на 62 години от село Панагюрски колонии, хоспитализирана в МБАЛ „Уни Хоспитал“ с придружаващо онкологично заболяване, хронично белодробно заболяване, сърдечно заболявани и захарен диабет.
* Мъж на 91 години от град Брацигово, хоспитализиран в УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив с придружаващо сърдечно заболяване.
* Жена на 73 години от село Мало Конаре, хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“ с придружаващи заболявания захарен диабет и сърдечно заболяване.
* Мъж на 71 години от село Церово, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“.
* Жена на 74 години от село Дюлево, хоспитализирана в МБАЛ „Уни Хоспитал“ с придружаващи заболявания захарен диабет и сърдечно заболяване.
* Мъж на 54 години /д-р Янков/ от село Калугерово, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаваща артериална хипертония. – Забележка - същият е въведен в Националната информационна система от лечебното заведение на 02.12.2020 г.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси