И 7-годишно дете е сред новозаразените в Панагюрище с COVID-19

Написана от  Неделя, 22 Ноември 2020 17:45

РЗИ - Пазарджик информира днес за 77 положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните хоспитализирани са 10 лица.
Хоспитализирани са: в „МБАЛ-Пазарджик“ – 6, в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“ – 1, в МБАЛ „Здраве“ – Пазарджик – 1, в МБАЛ „Хигия“ – 1 и в МБАЛ „Хигия-Север“ – 1.
Новозаразените са 36 жени и 41 мъже, от тях: двама служители на РЗИ Пазарджик, медицинска сестра и лаборант от „СБАЛПФЗ-Пазарджик“, лекар ОПЛ, двама учители от НУ „Отец Паисий“ – Пазарджик и 7-годишно дете от град Панагюрище. За последните трима се извършва епидемиологично проучване.
Жени, на възраст от 7 до 83 години; от град Пазарджик - 15, от село Синитово – 1, от село Мокрище – 2, от село Главиница – 1, от село Братаница – 1, от село Юнаците - 1; от град Панагюрище – 4; от град Велинград – 5; от град Ракитово – 1, от село Дорково - 1; от град Стрелча – 3; от село Варвара - 1.
Мъже, на възраст от 22 до 77 години; от град Пазарджик – 18, от село Синитово – 1, от село Добровница - 1; от град Пещера – 4, от село Капитан Димитриево - 1; от град Панагюрище - 5, от село Баня – 1, от село Елшица – 1; от град Стрелча – 1; от град Велинград – 3; от село Побит камък – 1; от град Ветрен – 1, от село Карабунар – 1; от село Калугерово – 1; от село Сестримо – 1.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси