Нови 7 положителни проби за COVID-19 в Панагюрище

Написана от  Събота, 24 Октомври 2020 11:21

РЗИ - Пазарджик информира днес за 30 положителни проби за COVID-19 през изминалото денонощие.
Хоспитализирани са 10 от тях, останалите са поставени на домашна изолация. Новозаразените са 16 мъже и 14 жени. Мъжете са на възраст от 27 до 70 години. Жените са на възраст от 18 до 61 години.
Разпределени по населени места положителните проби на мъжете са:
 Велинград – 1, село Света Петка – 1, и двамата са хоспитализирани  МБАЛ "Велинград“; Пазарджик – 4-ма, един е хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“; село Славовица - 2-ма, хоспитализирани в МБАЛ „Хигия“; село Симеоновец – 1, хоспитализиран в COVID-ОАИЛ на МБАЛ "Пазарджик“; село Смилец – 1; село Црънча – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“; Панагюрище – 5-ма. Единият мъж от Панагюрище е учител в ПГИТМТ. Връчено е предписание за предприемане на съответните противоепидемични мерки.
При жените положителните проби за COVID-19 по населени места са : Пазарджик – 5, от тях две са хоспитализирани, едната в МБАЛ „Здраве“, а другата в „МБАЛ-Пазарджик“; от село Огняново – 1; от Панагюрище -2, от Велинград -4, като едната жена е хоспитализирана в МБАЛ "Велинград“, тя е клиничен лаборант в лечебното заведение; от село Голямо Белово – 1; от град Ракитово – 1, ученичка в СУ „Свети Климент Охридски“. Извършва се епидемиологично проучване и се предприемат необходимите противоепидемични мерки.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси