Момиченце на 4 години от Панагюрище е с положителна проба за COVID-19

Написана от  Четвъртък, 18 Юни 2020 13:19
Тази сутрин Регионалната здравна инспекция в  Пазарджик съобщи за още 5 потвърдени положителни проби за COVID-19 в областта.
Едната проба е на 58-годишна жена, санитарка в МБАЛ „Професор Димитър Ранев“ - гр. Пещера, която е хоспитализирана в Инфекциозно отделение на лечебното заведение.
Другата проба е на момиченце на 4 години от Панагюрище, безсимптомно. Слухът донася, че, когато при приемане в детската градина, която посещава момиченцето, му премерили температурата, термометърът отчел високи градуси. Ръководството на детската градина се усъмнило и сигнализирало институциите. Взета била проба за изследване, която се оказала положителна. Според агенция "на фурната" една от бабите на детето се била върнала от чужбина. Момиченцето е в домашна изолация. 
Трите останали проби са на мъже на 60, 61 и 63 години от град Пазарджик и с. Варвара.
Двама от мъжете са хоспитализирани в Инфекциозно отделение на „МБАЛ-Пазарджик“ АД, а третият мъж е приет в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси