Д-р Светла Балтова по време на Втория фестивал "Здравей, здраве!" В Панагюрище Д-р Светла Балтова по време на Втория фестивал "Здравей, здраве!" В Панагюрище СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Наближава Третият фестивал "Здравей, здраве!" в Панагюрище

Написана от  Понеделник, 30 Септември 2019 09:39
 
Третият пореден фестивал "Здравей, здраве!" ще се проведе в Панагюрище през октомври. Мястото на събитието отново е
зала "Луда Яна" в хотел "Каменград", но тази година датите са 5-6 октомври. Събитието ще бъде открито в 10.00 часа на 5 октомври.
Първият лектор ще бъде познатата вече на част от панагюрци д-р Светла Балтова, която има дългогодишна практика като кардиолог и ревматолог. В последните 20-ина години работи в областта на холистичната медицина. Изнася множество лекции на семинари и води курсове в областта на интегралната медицина, осъзнаване на eдинството на живота.
Автор е на две книги по астропсихология - "Астрология и астропсихология за всеки" и "Планетите и ритъмът на човешкия живот". В последната си книга "Новата медицина. Лечение чрез осъзнаване" д-р Балтова споделя знания за връзката между душевните процеси и болестните сиптоми, подкрепени с примери от дългогодишния й практически опит. 
За интересуващите се припомняме, че подобна книга, но на американката Луиз Хей излезе на българския книжен пазар преди 20 и повече години. Заглавието на първата книга на Луиз Хей е "Излекувай живота си".
Лекцията, която д-р Балтова ще изнесе пред панагюрска публика на 5 октомври, е на тема "Новата медицина. Лечение чрез осъзнаване". А практиката, която ще води от 12.30 до 13.00 часа, ще е на тема "Осъзнаване на мъжката и женската енергия у нас чрез паневритмитични упражнения".
Вторият лектор на 5 октомври в Панагюрище ще е проф.Дамян Попхристов. Той ще говори за "Величието на българския Дух" от 11.15 часа до 12.30 часа.
Третата лекция ще бъде от 14.00 до 15.30 часа, темата ще й е "Фамилни костелации и регресивна терапия". Лектор ще е д-р Рада Алексиева.
Третият фестивал "Здраве, здраве!" в Панагюрище ще завърши с лекцията на Галина Ангелова "Българското хоро - извор на здраве, радост и сила".
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси