Част от лагеруващите трета смяна в с.Панагюрски колонии Част от лагеруващите трета смяна в с.Панагюрски колонии СНИМКАТА с децата е от фейсбук профила на г-жа Мария Бензарова

Не сме доволни от храната, оплакаха се лагеруващи от трета смяна в с.Панагюрски колонии

Написана от  Понеделник, 05 Август 2019 10:14
 
В третата лагерна смяна в общинската база в с.Панагюрски колонии има 61 деца, от които 36 са трениращи футбол /деца и юноши/.
Другата основна група в лагера танцьори от селата Бъта, Оборище и Попинци, както и мажоретки от Панагюрище.
Третата, последна а тази година, лагерна смяна започна на 29 юли и ще продължи до 7 август включително. Мотото на смяната е „Лятна спортно-танцова академия в планината” и дейността й е насочена към спортни състезания, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа. Досега е осъществен един поход и турнир по народна топка.
До днес сутринта /5 август/ няма провинили се лагерници. Такава спокойна смяна досега не съм имала, сподели началникът на лагера г-жа Мария Бензарова. Тя работи в екип с г-жа Стефка Цветанкова, треньора по футбол Пламен Славеев и помощник-треньора му Георги Георгиев. Двамата правят двуразови всекидневни тренировки на футболистите, като утре - 6 август, цял ден ще са на поход в планината.
Атмосферата в трета лагерна смяна е на ниво, но някои ученици се оплакаха, че не са доволни от храната, в която почти всеки ден имало ориз, ориз, ориз... На лагеруващите започнали да им омръзват и кроасаните.
Въпреки спокойната атмосфера в базата, началникът на лагера г-жа Бензарова коментира, че не са предоставени консумативи за поддържане на хигиена, че в някои стаи има счупени легла, че дограмата на някои от вратите за терасите не се затварят, че в щаба на лагера времето отдавна е спряло и няма условия, че вила №4 e разбита... Базата е хубава, но трябва да се поддържа, смята г-жа Бензарова.
Дневната такса за лагеруващ е 5.76  лева с ДДС, реши Общински съвет – Панагюрище на заседанието си на 26 юни. Персоналът, обслужващ организирания отдих на учениците, ползва същия оклад. Храненето се извършва чрез кетъринг и е четири пъти на ден. Лагерниците се застраховат за собствена сметка.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси