Топ специалисти по стерилитет ще консултират на 8 юни в Пловдив

Написана от  Вторник, 04 Юни 2019 08:14
На 8 юни в Пловдив ще се проведе 14-ото поредно издание на Деня на репродуктивното здраве, организирано от сдружение „Зачатие 
в полза на хората с репродуктивни проблеми.
Откриването е от 11:00 часа в зала „Проф. арх. Йолов“ на хотел „Тримонциум”.
Тази година основната тема на събитието е поставянето на пациента в центъра на репродуктивната медицина, с поглед към рисковете и безопасността на инвитро процедурите, човешкият фактор в лечението на стерилитет.
Участват 12 от най-големите ин витро клиники в България.
В информационната сесия лекарите ще представят новостите в лечението на стерилитета. Експо алеята на инвитро клиниките ще даде възможност на посетителите да се срещнат с топ специалисти по стерилитет и да се консултират безплатно с тях.
Безплатни демонстрации за пациентите ще направят от Алианса на българските акушерки. Ще бъдат представени и специализирани продукти за репродуктивно здраве и бременност на водещи производители.
Петима от посетителите на Деня на репродуктивното здраве ще получат от сдружение „Зачатие“ ваучери за финансово подпомагане на лечение, като имената им ще бъдат изтеглени с жребий при закриването на събитието.
Денят на репродуктивното ще продължи през целия ден, а входът е свободен за всички посетители.
Официални гости на събитието ще са кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, председателят на Общински съвет - Пловдив г-жа Савина Петкова, г-жа Султанка Петрова, зам. министър на труда и социалната политика, проф. д-р Атанас Щерев – национален консултант по асистирана репродукция, д-р Здравко Минев – председател на Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве, и др.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси