Момент от "Спасителят"; сн. вдясно - десетки фенове се снимаха и получифа автографи от Ивайло Захариев. Момент от "Спасителят"; сн. вдясно - десетки фенове се снимаха и получифа автографи от Ивайло Захариев. oshtepan.com

Ивайло Захариев: Дрогата не спестява нищо!

Написана от  Сряда, 06 Ноември 2013 21:13
Нищо, свързано с дрогата не ви спестявам, но и дрогата не спестява нищо на човек, бяха част от думите на популярния актьор Ивайло Захариев тази вечер пред пълната голяма зала на Театъра. Те бяха, свързани с разговора му с тийнейджъри и деца, след постановката „Спасителят” на театрална формация „Улична Банда”.
Пред oshtepan.com един от създателите й – Валентин Балабанов сподели, че мигновената реакция на децата от смях и подсвирквания е неизменно една и съща – постановката е играна 14 пъти от този състав. Нормално е, целта ни не е да се леят сълзи, а да се постави проблемът, допълни Балабанов. Ивайло Захариев, който е познат от сериала „Под прикритие”, сподели своя опит с наркотиците, работата си в столичен център, помагащ на наркозависими. Филмите са много готини, но от тях не може да разберете как смърди човек, който взима дрога, как си забравя мисълта или как заспива, докато си мие ръцете, бе безпощадния разказ на актьора.
Със „Спасителят” по различен начин бе открито деветото издание на общинската инициатива „Младежка сцена”. Главният експерт „Култура и вероизповедания” Магдалена Македонска обеща всички, които имат идеи и желаят да ги осъществят да получат подкрепата на Общината и да се изявят на сцената.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси