Момент от празника и най-добрите стрелкини Момент от празника и най-добрите стрелкини Магдалена Джолова

За ловците лошо време няма

Написана от  Неделя, 18 Август 2013 14:23
В безспорен акцент на празника на Ловно-рибарско дружество „Глиган”, провел се на 17 август в с.Панагюрски колонии”, се превърна състезанието по стрелба с въздушна пушка за жени.
Представителките на нежния пол демонстрираха точен мерник и добро чувство за хумор, като стреляха както по мишени, така и по снимки на своите съпрузи-ловци. В надпреварата се включиха седем дами, а призовата тройка оформиха Златка Рупова, Атанаска Богоева и Василка Иванова. Това съобщи за oshtepan.com водещата на празника Магдалена Джолова.                                                                                                                                                      
При състезанието по стрелба с въздушна пушка за момчета и момичета до 14 години най-добре се справили Красимира Немигенчева, Никоела Ушева и Николай Нейчев. Празникът започнал с тържествено изнасяне на знамето и ЛРД”Глиган” и знамена на ловните дружинки, като ритуалът бил съпроводен от тържествени салюти. Приветствие отправил председателят на ”Глиган” Герман Кърпаров, а зам.-кметът на община Панагюрище Георги Павлов и представителят на НЛРС Мир Богоев поздравили празнуващите. Шест кучета и техните стопани участвали в специално организираната екстериорна изложба, а квалитетно жури определило победителите: 1 място за Алекс, порода самоед, собственост на Никоела Пенева; 2 място за Трейси, кокершпаньол, собственост на Валентина Христова; 3 място за Айра, пекенез, собственост на Стела Коруджиева. 
За доброто настроение на всички присъстващи се погрижили  Представителен мажоретен състав при СОУ”Нешо Бончев” с ръководител Мария Бензарова , ФТС ”Средногорска жарава”, оркестър „Красен” - Пазарджик и фолкдивата Соня Немска. За добрите ловци няма лошо време - тази максима доказали на практика членовете на ЛРД”Глиган”-Панагюрище, които не позволиили на проливния дъжд, изсипал се изненадващо, да развали празника им.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси