Част от лагерните стаи Част от лагерните стаи Павлина Вайсилова

Лагер като тризвезден хотел

Написана от  Четвъртък, 01 Август 2013 22:17
Отваряш вратата на която и да е стая в трите ремонтирани вили в ученическия лагер в с.Панагюрски колонии и веднага даваш висока оценка. Много висока, ако преди по-малко от година си бил на същото място.

Коментарът може да ти бъде само един – „Браво!”. Не след дълго оценката се потвърждава и от децата, които току-що са пристигнали. Малчуган се обажда на някого по мобилния си телефон и възторжено споделя впечатленията си: „Много е готино!”
Няма как да не го признаеш. Всичко е ново и блести от чистота. По всичко личи, че е правено със сърце. Цялата обстановка – стаите за спане с чисто нови легла, чисто нови матраци и усмихващи се приветливо чаршафи в различни цветове и техни нюанси, ламинираният паркет и ароматизатори, които ухаят различно в различните стаи, плочките и теракота на новите тоалетни и бани, всичко като цяло и всеки детайл поотделно ненатрапчиво потвърждават думите на зам.-кмета на община Панагюрище Галина Матанова, изречени неофициално преди време: „Щом е за децата, никакви компромиси!”
„Много е готино!”, оцениха и лагерниците. Дано да е така и когато си тръгнат след 10 дни. Дано местната законодателна и изпълнителна власти намерят вярното решение за бъдещо стопанисване и, ако не целогодишно, то поне половингодишно ползване. Заслужава си, защото базата е като тризвезден хотел.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси