Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Първите, влезли в лагера Първите, влезли в лагера Павлина Вайсилова

Започна първата лагерна смяна

Написана от  Четвъртък, 01 Август 2013 12:11
Детска глъч и много усмивки оживиха днес лагерната база в с.Панагюрски колони.
Минутка-две след 9.30 часа първите 50 панагюрски деца свалиха раници и куфари от автобуса и по детски любопитни побързаха да разгледат  обстановката. И по детски чистосърдечно ахнаха. Минути след това, преди да се настанят в перфектно чистите, ухаещи и облени в различни нежни тонове стаи, ръководителите събраха децата за последни уточнения около реда, който ще се спазва по време на „Арт” смяната. Нейн началник е Мария Куртакова, а за децата ще се грижат 3 отрядни ръководителя. Всеки отряд ще бъде в отделна вила. Всяка стая в трите вили е различна от другите. Няма повтарящи се.
За няколко минути, за да се убедят лично, че всичко е наред, в лагерната база дойдоха и двамата зам.-кметове на община Панагюрище – Галина Матанова и Георги Павлов. За това, което кметският екип е постигнал с ремонта на лагерната база, екипът на oshtepan.com поставя оценка ОТЛИЧЕН 6+. Ако системата за оценяване беше десетобална, оценката щеше да ни бъде десятка.
Оттук нататък е важно стопанисването и контролът по него, приучаването на децата да ценят и съхраняват създаденото с толкова любов за тях.
Наистина си заслужава усилията!
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

Свързани статии (по етикет)

кинотеатр online
новинки кино