Част от лагера преди да приключи ремонтът Част от лагера преди да приключи ремонтът oshtepan.com

Различия по таксите за свободно посещение на лагера

Написана от  Неделя, 28 Юли 2013 20:06
Дебати за таксата за свободни посещения в базата на ученическия лагер в с.Панагюрски колонии се очакват този вторник на заседанието на Общинския съвет.
Някои съветници искат таксата за ученици и извън организираните лагерни смени да остане 1 или 3 лева, но само за панагюрските деца. Чу се, че имало интерес и футболисти да ползват базата на лагера, но на символични цени.
Предложението на изпълнителната власт е таксата за ученици за свободни посещения да е 5 лева, а за възрастни 10 лева. Мотивът е, че издръжката и режийните не са малко и, ако таксите са 1 или 3 лева, лагерът отново няма да може да се поддържа на ниво.
Иначе за двете лагерни смени  /1-10 август и 14-24 август/ се очаква общата сума за смяна да е 75 лева, които включват: за лагера - 1 лев, 6 лева храноден, левче за застраховка и пътни разходи. Парите ще бъдат събирани от желаещите да лагеруват, едва след като съветниците се произнесат окончателно, а не както досега предварително. Както вече съобщихме, първата лагерна смяна е пълна.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси