Плувното лято малко ще закъснее за някои деца. Плувното лято малко ще закъснее за някои деца. dimitrovgrad.bg; сн. вдясно - webcafe.bg

Плувното лято малко се отлага

Написана от  Вторник, 23 Юли 2013 12:59
Игрите край басейна, които са част от общинската лятна програма за деца „Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела” ще се отложи малко заради здравословни проблеми на деца от Дневния център за деца с увреждания „Дъга”, потвърди за наш автор директорът Лилия Петришка. Малчуганите от Центъра са основен участник в проявата, заедно с Общинския младежки парламент.
Все пак плувното лято ще се състои, а от Общината обясниха, че имат и пълното съдействие на стопанисващите плажа.
През август активно ще продължават заложените в програмата инициативи. През тази година особено активни са читалищата в селата, акцентира зам.-кметът Галина Матанова. Една от целите на общинското ръководство е да превърнат програмата в устойчиво начинание. Пълният списък на заложените прояви може да бъде намерен в сайта на Община Панагюрище и големите информационни табла в центъра и площадите на града.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси