Кишноафиши на "Пиксели" и петата част "Мисията невъзможна". Кишноафиши на "Пиксели" и петата част "Мисията невъзможна". Интернет.

Том Круз и „Мисията невъзможна: Престъпна нация” – този петък и събота в киното

Написана от  Понеделник, 27 Юли 2015 08:32
С 3D анимацията „Миньоните” от 17.15 часа тази сряда започва програмата на кино „Модерен театър”.
Втората прожекция на 29 юли, но от 19.30 часа, е фантастичният 3D „Пиксели”. „Миньоните” ще може да бъде гледан и в събота от 17.00 часа.
Най-новото заглавие в афиша на панагюрското кино е „Мисията невъзможна: Престъпна нация”. Филмът ще има прожекции в петък, 31 юли, от 19.00 часа и в събота, 1 август – от 19.30 часа, с цена на билетите от 5.00 и 6.00 лева.
Шпионският екшън трилър е петият от поредицата „Невъзможна мисия” със своята звезда Том Круз в ролята на агента на IMF Итън Хънт.
Пред Итън и екипа му стои най-невъзможната мисия досега – да изкоренят Синдиката, международна престъпна организация, която по нищо не отстъпва на Отряда на Агенцията за невъзможни мисии и цели да го унищожи.
Действието на филма се развива в Мароко, Виена и Лондон, а освен Том Круз на екран ще видим и познатите от предишните части Джеръми Ренър, Саймън Пег и Винг Реймс.
Близо 700 милиона долара са приходите от четвъртата част от поредицата „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, което е най-големият касов удар на „Мисия”. С най-малко приходи – под 400 милиона долара, е останала третата част.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси