Както ядем, така и обичаме, твърдят психолози  архив oshtepan.com

Както ядем, така и обичаме, твърдят психолози

Написана от  Петък, 24 Юли 2015 16:26
 Западни психолози преди време дефинираха няколко основни типа мъже според проявяваната от тях склонност
 и предпочитания към една или друга храна, а и към яденето изобщо. Това издава различни черти от характера, твърдят те. Например:
Чревоугодникът
Това е човек, който постоянно се вълнува от мисълта за ядене. В любовта той реагира по същия начин - нищо не трябва да го отклонява от процеса на насищане, а наситил се, предпочита спокойствието.
Изтънченият
За него яденето е забележително събитие с нежна музика, цветя, красиво подредена маса, изискани ястия. Такова е и отношението му към жените - също цветя, музика и изискване дамата да бъде задължително във “форма” - тоалет, прическа, парфюм.
Придирчивият
Придържа се към принципа “Да се яде, за да се живее, а не да се живее, за да се яде”. Такъв е и в леглото: уморен, равнодушен, преситен, с големи претенции.
Скучният
Няма да опита ястие, което не познава или не е пробвал преди. Към изобретателността на кулинарите се отнася с подозрение и няма да се докосне до нищо екзотично. В интимните отношения трудно може да се развълнува по същите причини - той е лишен от фантазия, а към разкрепостеността се отнася отрицателно.
Веселякът
Девизът “Когато ям, съм глух и ням” не се отнася за него. По време на ядене той повече говори, отколкото яде. Храненето без компания го кара да унива. Такъв е и в любовта - невзискателен, но многословен.
Инатът
Към храната не е взискателен, но има няколко пристрастия, към които се стреми постоянно. В живота той е без особени претенции. “Каквото повикало, такова се обадило”,  е неговият принцип. Затова не изисквайте от него повече от това, което вие самите правите.
Лакомникът
Не обича печено месо и супи, но затова пък е любител на сладките неща. Умее красиво да ухажва, грижовен и любезен, той често целува ръка, но в леглото не блести, тъй като не му достига потентност.
Кулинарят
Готви сам и проявява истински талант. Планира секса до най-малката подробност, рядко се съобразява с желанията на партньорката си.
Строгият
Непретенциозен към храната, невзискателен в любовта.
Тромавият
Винаги нещо ще разсипе, разлее, ще си изцапа дрехите. Непохватен е и в любовта.
Източник: здраве.bg
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси