Новата люлка; сн. вдясно - комбинираното съоръжение за деца и старата пързалка на заден план. Новата люлка; сн. вдясно - комбинираното съоръжение за деца и старата пързалка на заден план. Марина Тричкова

Монтираха люлката и пързалката на ул. „Брацигово”

Написана от  Петък, 12 Юли 2013 10:47
Макар и с близо два месеца закъснение от предварително обявените дати, проектът “Подобряване на жизнената среда – създаване на зона за отдих и изграждане на детски кът в гр. Панагюрище – ул. “Брацигово” видимо започна.
Тази сряда, 10 юли, бяха монтирани люлката и комбинирано съоръжение за деца от три до шестгодишна възраст. Обявената в началото на май информация от Общинска администрация бе, че до дни ще започне изпълнението на един от трите проекта, които Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) одобри на община Панагюрище през април.
Все още предстоят почистването на терена и подготовката му, озеленяването, което включва засаждане на храсти и дървета, цветя и затревяване с райграс, монтирането на информационно табло и четири пейки. Към момента не са премахнати старите съоражения за игра.
От години улицата, която е сравнително спокойна е предпочитано място за деца и родители.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси