Мотористите и техните приятели с нетърпение очакват Третия национален събор, организиран от панагюрския клуб "Железни братя". Мотористите и техните приятели с нетърпение очакват Третия национален събор, организиран от панагюрския клуб "Железни братя". Снимките са предоставени от Янко Елкин.

„Железни братя” готови с програмата за събора

Написана от  Петък, 12 Юли 2013 10:05
Над хиляда души очаквам отново да се съберат и на Третия национален мотосъбор, който организираме, съобщи Янко Елкин, президент на панагюрския мото клуб „Железни братя”. Съборът ще се проведе от 2 до 4 август в непосредствена близост до местността Оборище, под старата хижа „Оборище”.
За първи път градът ни ще бъде домакин и на кръг от DRAGRACE – шампионат за купата на БОЛЯРИ, в който от тази година се включва и Петър Радков от „Железни братя”. Състезанието ще се проведе в съботния ден на Околовърстния път. Елкин уточни, че, както и в предишните две години, ще има интересни игри за мотористи и „немотористи”, два рокконцерта. За разлика от 2012 година, през тази входът ще е наполовина – 5 лева за възрастни. С билетчето всеки ще може да участва в томболата с награди, най-голямата от които е FULL HD 3D 42” телевизор. Миналата година голямата награда бе чопър, който замина за Пирдоп.
Засега от Общината не са оказали финансова подкрепа за събора, макар че нашата основна цел е да покажем на панагюрци нещо различно, обясни Елкин и допълни: "Ние го правим за панагюрци, целта не ни е печалба, защото понякога се налага да вадим пари от собствените си джобове". Идеята на железните братя е националната проява да бъде безплатна, но засега не могат да я реализират. Ако догодина успеят да наберат предварително необходимите им средства, има вариант шоуто да се проведе и в с.Панагюрски колонии, където още повече хора ще могат да видят атрактивните мотористи.
Програмата на Третия национален мото събор, организиран от „Железни братя” е:
Петък 02.08.2013г.
18:00ч. – откриване с водосвет
19:00ч. – награждаване на първи пристигнал моторист на мото събора
19:15ч. – награждаване на най-многоброен пристигнал мото клуб
19:30ч. – начало на игрите
22:00ч. – рок концерт
Събота 03.08.2013г.
13:00ч. – почетна обиколка на града и поднасяне на венец пред паметника на Райна Княгиня
14:00ч. - начало на състезания с мотори
– Състезания с чопъри
– Трети кръг от MOTO DRAG RACE шампионата за купата на БОЛЯРИ
17:00ч. – награждаване от състезанията
18:00ч. – STUNT SHOW
20:00ч. – начало на игрите
21:30ч. – ОГНЕНО ШОУ
22:00ч. – рок концерт; теглене на томбола с много награди; еротични танци.
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси