Игрището до лагера; сн. вдясно - До дни се очаква да приключи ремонтът в част от вилите на лагера. Игрището до лагера; сн. вдясно - До дни се очаква да приключи ремонтът в част от вилите на лагера. Марина Тричкова

За лагер се записаха 62 деца

Написана от  Петък, 12 Юли 2013 08:55
Продължава записването на ученици, желаещи да летуват в лагера на село Панагюрски колонии, който тази година ще отвори врати за две смени с по 50 деца.
До 11 юли в ОДК бяха записани 62 деца. 47 от малчуганите са заявили желание да се включат в първата „Арт“ смяна от 1 до 10 август. Началник на смяната ще бъде Мария Куртакова. Желаещите за втора смяна “Екотуризъм” засега са 15. Тя ще бъде от 14 до 23 август, а неин началник ще е Минка Ланджева. Точният размер на  лагерната такса ще стане факт след гласуването й от общинските съветници на юлската сесия. Децата ще бъдат настанени в три обновени вили. Ремонтът окончателно ще приключи през месец юли. Помещенията ще бъдат оборудвани с нови и модерни мебели, така че лагеруващите да се чувстват удобно и уютно. Стаите са с максимум по 4 легла. Баня и тоалетна има във всяка стая. Изцяло са подменени дограмите на прозорците, електрическата инсталация и водопроводната и канализационна мрежа. Вилите са с изграден нов двускатен покрив от алпийски тип. Освежен е и кухненския блок на ученическия лагер, в частта трапезария, с цел да се ползва като помещение за хранене. Храната ще бъде доставяна от фирма за кетъринг.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси