Общинска администрация; сн. вдясно - Златоград Общинска администрация; сн. вдясно - Златоград ОщеПан; сн. вдясно - citykids.bg

Семинар или екскурзия?!

Написана от  Сряда, 10 Юли 2013 16:24
Като награда за високи резултати в дейността на читалищните институции, на 10 и 11 юли „Община Панагюрище организира пътуващ семинар и обмяна на опит за секретарите на читалищата на територията на общината”.
Това пише в прессъобщение, изпратено от Цеца Плачкова-Попова, завеждаща „Връзки с обществеността” в Община Панагюрище.
Пътуването е до Златоград през Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир, Чепеларе, Пампорово и Смолян. На връщане групата ще посети археологическия комплекс  Перперикон.
Утре - 11 юли в Златоград ще има обмяна на опит с колектива на читалище „Просвета“, а след това секретарите на читалищата от община Панагюрище ще посетят Етнографския ареален комплекс.
Темата на обучението е „Организационна култура, протокол и култура на управление”, пише в прессъобщението, но не се съобщава нито къде точно ще е това обучение, нито кои ще са лекторите.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси