Момент от работата в ОДК Момент от работата в ОДК Архив: в-к "Оборище"

Оригами, парад на хвърчилата и бал с маски през юли и август

Написана от  Четвъртък, 04 Юли 2013 14:08
От 1 юли стартира Общинската програма за лятна работа “Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела”. Организатори са Общинска администрация, Обединен детски комплекс и читалищата в община Панагюрище.
Партньори на програмата са Градска библиотека “Стоян Дринов”, Общински младежки парламент – Панагюрище, Център за обществена подкрепа “Зора”, Дневен център за деца с увреждания “Дъга”, Градски исторически музей – Панагюрище.
Целта на програмата е да бъдат предоставени допълнителни възможности за оползотворяване на свободното време през лятната ваканция и насърчаване развитието на децата и учениците чрез занимателна наука, изкуство и спорт. В резултат на изпълнение на програмата се очаква да бъдат развити индивидуални качества и умения у децата чрез участие в групи по интереси и комуникативни умения, чрез общуване в групи, както и да се създадат много нови приятелства.
Планът за лятна работа за деца и ученици “Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела” на Община Панагюрище обхваща плътно юли и август. Заниманията ще се провеждат в сградите на Обединен детски комплекс, Градска библиотека “Стоян Дринов”, Исторически музей, народните читалища  в общината, Детски център за деца с увреждания “Дъга”, Център за обществена подкрепа “Зора”, и извън тях - минерален плаж, градски парк. Спорт, танци, риболов, приложна информатика, веселие на плажа, кино, маскен бал, парад на хвърчила, клуб по шах, читателски маратон, ателиета по оригами, готварство, мода, стил и красота и още много забавления очакват децата през летните месеци.
Пълната Общинска програма за “Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела” е обявена на сайта на община Панагюрище, на информационните табла на площадите “20-и април”, “Райна Княгиня” и “Цар Освободител”, както и в сградите на Обединен детски комплекс и Градска библиотека “Стоян Дринов”.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси