Традиционният си Коледен базар откриха вчера дриновци. Традиционният си Коледен базар откриха вчера дриновци. Фейсбук група на ОУ "Проф. М.Дринов"

Дриновци откриха традиционния си Коледен базар

Написана от  Четвъртък, 18 Декември 2014 09:47
Всяка година в навечерието на най-светлия християнски празник - Рождество Христово, ученици от ОУ „Проф. Марин Дринов” провеждат традиционен коледен базар.
Вчера директорът на училището Екатерина Футекова откри базара, разположен в Актовата зала, съобщиха още от учебното заведение. Предвижда се той да приключи в утрешния ден. Средствата ще бъдат използвани за закупуване на материали за работа в часовете.
В тазгодишния базар могат да бъдат видени коледни играчки и сувенири, коледни украси, ръчно бродирани и рисувани картички - всички собственоръчно сътворени от учениците и учителите от начален етап; учениците, включени в целодневна организация на учебния процес и възпитателите, работещи по проекта „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“, учениците със специални образователни потребности и екипът по проект „Включващо обучение”. В базара участват и картичките и коледните украшения, които този вторник учениците направиха по време на Коледната работилница.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси