Български политици Български политици svejo.net

Кметът, Котекса и Бойко Борисов пълнят здравната каса

Написана от  Събота, 08 Юни 2013 15:28
Според петокласници от панагюрско училище Националната здравноосигурителна каса я пълнят „Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Мая Манолова, министър-председателят, банкерът, кметът, Котекса”.
Това са отговорили тийнейджъри на въпроса „Кой пълни здравната каса?”, зададен им от представител на панагюрското тв студио „Оборище прим”. Въпросът е във връзка с рубриката „За сериозното по детски”, която тв студиото „Оборище прим” излъчва всеки петък. Рубриката ще бъде излъчена на 14 юни 2013 г. Другите отговори на въпроса, които петокласниците са дали, са: „Болните хора,които искат да се излекуват“, „Банките я пълнят“, „Здравната каса се пълни от държавата“, „Нашите родители“, „Данъкоплатците я пълнят, защото парите от нашите данъци се разпределят там.“
Националната здравноосигурителна каса е юридическо лице, което се състои от Централно управление със седалище в София и районни структури във всеки от 28-те областни центрове. Основна цел на НЗОК е да осигурява и гарантира свободен и равнопоставен достъп на осигурените лица до медицинска помощ - чрез определен по вид, обхват и обем пакет от здравни дейности, както и свободен избор на изпълнител, сключил договор с районна здравноосигурителна каса.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси