Афродита; Шарън Стоун - сн. вдясно Афродита; Шарън Стоун - сн. вдясно grreporter.info; woman.hotnews.bg

Световен ден на блондинките

Написана от  Петък, 31 Май 2013 15:14
31 май е обявен за Световен ден на блондинките. Първата известна блондинка в историята е богинята Афродита. 
Тя получила златните си кичури като подарък от Зевс.
В наши дни някои блондинки също се смятат за богини. Тези жени обикновено знаят как да постигнат благоденствие, а в древността са признати от мъжете за прекрасната половина на човечеството.
Сред естествените блондинки има не малко успешни писателки, учени, телевизионни водещи, журналистки. Един от примерите е Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър. Известната холивудска актриса Шарън Стоун пък още на 13 години доказва, че блондинките не са втора ръка по умствен капацитет. Нейният коефициент за интелигентност е доста над средния - 154, тоест толкова, колкото е бил и на Алберт Айнщайн.
Според много биолози естествените блондинки ще изчезнат от лицето на Земята през 2202 г. А последната блондинка ще се роди във Финландия, където живеят най-много русокоси мъже и жени. Биолозите обясняват прогнозите си с това, че светлият ген е рецесивен, а тъмният е доминантен.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси