Зам.-кметът Галина Матанова Зам.-кметът Галина Матанова Павлина Вайсилова

Символични подаръци за дейците на културата

Написана от  Събота, 25 Май 2013 20:43
За първи път от 1994-95 година насам общинското ръководство покани на празничен коктейл по случай 24 май представители на всички институции от община Панагюрище в областта на просветата и културата: музей, библиотека, училища и детски градини, читалища, медии...
При това поканата не бе устна и в последния момент.
С внимание към всеки кметският екип посрещна гостите си, поднасяйки им символичен подарък - малко, стилно опаковано, газениче, за да се поддържа огънят на просвещението.
Стилна бе и обстановката в Ритуалната зала в сградата на Община Панагюрище, където бе коктейлът. Без излишества, но с вкус бе подредена и шведската маса.
Топли думи на благодарност към всички  отправи кметът на общината Никола Белишки, преди да вдигне наздравица за добре дошли.
Спонтанно кратко приветствие към присъстващите направи  архиерейският наместник на Панагюрска духовна околия отец Атанас Манолов.
По време на разговорите по групи част от присъстващите коментариха жеста на внимание към дейците на културата и просветата от страна на кметския екип. 
Екипът на oshtepan.com знае, че зад идеята стои зам.-кметът по хуманитарните въпроси в община Панагюрище Галина Матанова. В рамките на година и половина тя успя да наложи печеливши практики почти във всяка сфера, за която има грижа.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси