Рок-групите "Квазер" и "Modica" Рок-групите "Квазер" и "Modica" oshtepan.com

Рок фестивал в края на юни в с.Поибрене

Написана от  Петък, 13 Юни 2014 09:07
18 рок групи до момента са потвърдили участие в организирания от кмета на с.Поибрене Иван Пандуров рок фестивал.
Музикалното събитие ще се проведе на 27 и 28 юни и се прави за пръв път. Сред заявилите, че се включат в шоуто банди са – „ЛопАтАркА”, „Деменция”, „Нутричарник”, Мишо и Давид, Savage Ravage, Junk Yard, Nu Ance, Blackmail, Mlyk!, Home of the Whale, Ciroza, Taking Heed, Muddy, Romantik Noise, Enslavement, Revival, Vokyl. Част от ентусиастите, които ще дойдат за фестивала са изразили желание да нощуват на брега на р.Тополница на палатки. От кметството са предвидили магазините в селото да работят по-дълго и да са заредени добре с бира.
За oshtepan.com Пандуров тази сутрин уточни, че покани да се присъединят към рок-купона ще бъдат отправени и към панагюрските банди „Квазер”, „MODICA”, „FaceOFF”.


Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

1 коментар

  • Връзка на коментара Илия метанов Понеделник, 08 Ноември 2021 11:14 публикуван от Илия метанов

    Ще бъда много благодарен , ако некой от гупата запише и качи нашето хоро ,,Ламбата ,, създадено вселото отбаи Иван ,,ламбата,,през трдесетте години живееше вкъщата до горнотО училище ......поклон ....

    Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси