Постери на филмите "Господарка на злото" и "На ръба на утрешния ден". Постери на филмите "Господарка на злото" и "На ръба на утрешния ден". mbasic.facebook.com; сн- вдясно - plus.google.com

Утре в кино „Модерен театър” – „На ръба на утрешния ден”

Написана от  Петък, 06 Юни 2014 08:36
3D прожекция на „На ръба на утрешния ден” ще има утре от 19.30 часа в кино „Модерен театър”.
В научно-фантастичния екшън светът ни е въвлечен във война с непобедима извънземна сила и няма армия, да не говорим за личност, която може да ги победи. А решителната битка тепърва предстои. Безброй мъже и жени ще се изправят срещу нашествениците и ще загинат, освен ако новобранецът от Обединените отбранителни сили успее да ги победи с най-неправдоподобната военна стратегия: Живей. Умри. Повтори.
Във филма Том Круз е в ролята на майор Уилям Кейдж, военен пиар, който никога не е бил на фронтовата линия. Но благодарение на необмислените си думи към генерал с четири звезди, той е изпратен в битка и попада в джоб на времето, непрестанно борейки се за живота си ... и за смъртта. Световната и българската премиера на филма са днес, 6 юни.
Афишът на „Модерен театър” за днес предвижда 3D прожекция на „Господарката на злото” с Анджелина Джоли от 19.30 часа и утре от 17.00 часа 3D прожекция на „Камбанката и феята пират”.
Цената на билетите е 4.00/6.00 лева.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси