Стадион "Орчо Войвода"; сн. вдясно - наследникът на трите техникума - Професианалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм. Стадион "Орчо Войвода"; сн. вдясно - наследникът на трите техникума - Професианалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм. Архив oshtepan.com

Спортни дни ще ознаменуват 5 години от обединението на техникумите

Написана от  Сряда, 04 Юни 2014 14:22
Със спортни дни Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм ще ознаменува 5 години от създаването си.
Днешната професионална гимназия е продължение и наследник на наричаните от панагюрци Минен техникум, техникум по оптика и техникума по облекло. От своя страна Оптиката през 2012 година имаше 40-годишен юбилей, Минния през 2013-та – 50-годишен юбилей, а облеклото през 2015 година ще имат 60-годишен. 11, 12 и 13 юни ще бъдат поводът да се отпразнуват годишнините.
Всички спортни прояви ще са от 18.00 часа на стадион „Орчо Войвода”, като в сряда ще бъдат хандбалните срещи, в четвъртък ще са волейболните и самбистките срещи, а в петък лекоатлетическите надпревари и футболните мачове. От Професионалната гимназия уточниха още, че едни срещу други ще се изправят настоящи и бивши възпитаници на училищата. Празникът ще мине под мотото "Спортът вчера и днес - училище на шампиони".Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси