На 14 февруари любовта ще е във въздуха! На 14 февруари любовта ще е във въздуха! bela.bg; сн. вдясно - eyebg.com

Love is in the air на 14 февруари за интеракторите

Написана от  Неделя, 09 Февруари 2014 10:04
На 14-ти февруари Интеракт клуб Панагюрище ще отбележи Празника на влюбените.
На центъра на града интеракторите ще раздават балони на влюбените двойки, като те ще поставят своите желания в балоните, след което всички балони ще бъдат надути с хелий и двойките ще ги пуснат да летят свободно в небето, съобщиха още от организацията. Младите ротарианци очакват всички влюбени и всички, празнуващи призника, да присъстват на тяхното събитие и нека любовта бъде във въздуха!
В културния календар на Общината две са планираните прояви за идващия петък. Първата ще е от 15.00 часа на площад „20 април”, където общинската проява „Младежка сцена” ще включва общинския празник, посветен на Деня на влюбените - „Любовта е магия, любовта е живот”. Програмата предвижда участието на Теодора Цончева от Х фактор, игри и изненади, като от Общината предвиждат при лоши атмосферни условия, празникът да се проведе в голямата зала на Театъра.
Втората проява ще е от 18.00 часа в народно читалище „Виделина – 1865”. Концертът „Красив роман е любовта” на вокална група „Радеан” ще бъде в музикалната зала.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси