Актьорите Адам Сандлър и Селена Гомез; сн. вдясно - кадър от "Хотел Трансилвания". Актьорите Адам Сандлър и Селена Гомез; сн. вдясно - кадър от "Хотел Трансилвания". БГНЕС; сн. вдясно - timeart.bg

Любимият „Хотел Трансилвания” – утре на 3D

Написана от  Петък, 31 Януари 2014 09:30
Утре, 1 февруари, от 16.30 часа в кино „Модерен театър” ще има 3D прожекция на компютърно анимирания филм „Хотел Трансилвания”.
Лентата е любима на малки и големи.Сюжетът разказва за Дракула (Адам Сандлър), който е управител на хотел. В него чудовищата могат да си починат на спокойствие, защото е забранен за хора. Дракула поканва всички свои приятели да празнуват 118-ят рожден ден на дъщеря му Мейвис (Селена Гомес). И идва голямото НО. Но един ден в хотела идва човешко момче на име Джонатан (Анди Самбърг),което се влюбва в дъщеря му.
Филмът е изпълнен с много емоции, които 91 минути приковават вниманието. През октомври 2013 година триизмерната лента бе сред най-гледаните в България.
 Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси