Входът на лагера и една от стаите във вилите. Входът на лагера и една от стаите във вилите. Архив oshtepan.com

Планират четири лагерни смени на Колониите

Написана от  Четвъртък, 30 Януари 2014 08:53
През настоящата година планираме да бъдат организирани четири лагерни смени. Това обясни зам.-кметът в хуманитарния ресор Галина Матанова пред
комисията по образование, култура, младежки дейности и спорт на вчерашното й заседание. Повод за думите й бе питане на съветници защо има завишение в средствата, предвидени за лагера в с.Панагюрски колонии за 2014 година. Председателят на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева изрази всеобщата позиция, че добре би било да бъде ремонтирана още една от вилите, но кметът на общината Никола Белишки се въздържа от обещания.
На въпрос на Николай Воденичаров от групата „За Свободна община” Матанова отговори, че след напускането на децата, вилите са в добро състояние, а там, където е имало повредени вещи, те са били заплатени от ръководителите на съответната смяна.
През 2013 година бяха ремонтирани основно две от вилите, а третата преди години. Смените през лято `2013 бяха две – „Арт” и „Екотуризъм”.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси