Донна в "Трамвай на модата". Донна в "Трамвай на модата". facebook

Донна в клип по Fashion TV

Написана от  Четвъртък, 23 Януари 2014 09:30
Независимият проект Fashion Tram подкрепи кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г. Фотосесия и снимки на фешън филм в най-новите трамвайни мотриси създаде истинска модна суматоха в столицата на 21 януари.
Основните действащи лица бяха Донна Бангьозова - Donna и Недислав Драгнев - Нед от момчешката група Voice of Boys, които заснеха фотосесия с фотограф Алекс Манчев и фешън филм, продуциран от Flashmedia, който ще бъде излъчен от световния канал Fashion TV. Донна беше облечена в уникална рокля на дизайнерката на Thélo Bulgaria - Магдалена Ваклинова, вдъхновена от изпълнителката и носеща нейното име.
Идеята на арт проекта Fashion Tram е чрез мода, стил, енергия и блясък да бъде преобразен публичният транспорт в столицата, символ на градската среда - в нетрадиционна сцена на изкуството, създавано от артисти-иноватори.
„Движението е метафора на развитието, а за модата няма ограничения във време, форма и пространство" обясняват организаторите - продуцента Атанас Лозанов Nasix и фотографа Алекс Манчев. Премиерата на Фешън филма е на 18.02.2014 в заведение на бул. „Витоша", известно с уютната си тераса.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси