Кино "Модерен театър" и една от най-новите прожекции. Кино "Модерен театър" и една от най-новите прожекции. oshtepan.com; сн. вдясно - operationkino.net

„Круд” и „Семейство Милър” в кино „Модерен театър”

Написана от  Сряда, 15 Януари 2014 08:11
Лентите „Круд” с 3D прожекция на 18 януари (събота) от 16:30 и „Семейство Милър” с 2D прожекции на 18 януари, но от 19:00 и на 22 януари (сряда) от 18:30ч. ще бъдат представени в кино „Модерен театър”.
 
„Круд” разказва за приключението на едно семейство, което ще промени света ни завинаги. “Круд” ще ни отведе милиони години назад, когато света е напълно различен – познатите ни днес красиви пейзажи тепърва започват да се образуват, а цялата планета е населена с най-различни странни същества.
В „Семейство Милър” Дейвид Бърк (в ролята Джейсън Съдейкис) е дребен дилър на трева, който е принуден да пренесе два тона наркотик от Мексико до Колорадо. Но преминаването на границата не е толкова лесно и за да е сигурен, че наркотика няма да бъде открит Дейвид решава да създаде фалшиво семейство, тъй като според него „семействата, които са на ваканция, не привличат вниманието на митничарите”.
За да осъществи дръзкия си план той трябва да работи с циничната стриптизьорка Роуз (Дженифър Анистън), бездомната тийнейджърка Кейси и местния зубър Кени. Роуз ще се представя за неговата съпруга, а Кейси и Кени ще бъдат неговите две деца. Но пътя към Мексико поставя на изпитание нестабилните отношения между членовете на фалшивото семейство и те често попадат в центъра на конфузни ситуации с непознати.
Истинските проблеми обаче започват когато става ясно, че наркотика, който Дейвид взима от Мексико всъщност принадлежи на международен престъпен картел.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси