Изглед от Панагюрище и един т нощните клубове в града Изглед от Панагюрище и един т нощните клубове в града СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Студенти ще празнуват 8 декември и в Панагюрище. В областа е планирана специализирана полицейска операция

Написана от  Понеделник, 07 Декември 2020 14:25
За студенския празник - 8-ми декември, в условията на усложнена епидемиологична обстановка, за спазване на ограниченията,
въведени от министъра на здравеопазването, опазването на обществения ред, пътната и пожарната безопасност от ОДМВР и РДПБЗН в Пазарджик са предприели поредица от мерки. Това съобщиха днес от пресцентъра.
Установени са местата, където ще бъде отбелязван празникът: в районите на Велинград и Велинградско, летовищата «Свети Константин» и «Цигов чарк», Брацигово и населените места около него, Панагюрище и Стрелча. На собствениците и управителите на хотели, почивни бази, къщи за гости и хижи е разпоредено стриктно спазване на изискванията за провеждане на тържества или частни партита с присъствието на не повече от 15 човека. В протвен случай полицейските органи ще предприемат действия за тяхното преустановяване и налагане на санкции на собствениците и управителите на обектите, където се провеждат. Особено внимание органите на реда ще обърнат на охраната на оществения ред и безопасността по пътищата в навечерието на празника и непосредственно след него.
От пожарната припомнят, че за безопасното протичане на студентския празник  управителите на подобни обекти са длъжни да проверят изправността на отоплителните инсталации, електрическите уреди, пожароизвестителните и пожарогасителните системи, системите за гласово уведомяване, пожарните кранове и системите за управление на дим и топлина, както и пожаротехническите средства за първоначално гасене на пожари (пожарогасители и др.)
В деня на студентския празник е планирана мащабна специализирана полицейска операция с участието на сили и средства от ОДМВР, полицейските управления в региона, съвместно с екипи на жандармерията в Пловдив. Засилени ще бъдат проверките на водачите на МПС за употреба на алкохол и наркотични вещества, правоспособност и техническа изправност на автомобилите.
Желаем на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти весел празник,
проведен разумно и с мярка !!!
        
Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик
          
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси