Шофирайте с повишено внимание, в цяла Пазарджишка област има мъгла, видимостта е много намалена!

Написана от  Неделя, 06 Декември 2020 14:29
Водачите на МПС и другите участници в движението да се движат с повишено внимание и със скорост много по-ниска от допустимата.
На територията на цялата област има мъгла, на места по-гъста , а видимостта в тези райони е намалена на разстояние 15-20 метра.
Пътищата са напълно проходими, но с мокра , а на места и с хлъзгава настилка. Водачите да не предприемат пътувания ако това не се налага. Да тръгват на път с технически изправни автомобили, с гуми подходящи за сезона, с изправни осветителна и спирачни системи, със заредени мобилни телефони. Нека бъдат особено внимателни при движение по високоскоростните пътни отсечки  - АМ "Тракия", пътищата Пазарджик-Пловдив, Пазарджик-Панагюрище, пред дефилето Варвара-Велинград, пътя Пазарджик-Пещера. Сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Пазарджик и Районните управления в Пазарджик, Велинград, Пещера, Септември и  Панагюрище имат дежурни автопатрули за реагиране при необходимост.
Молим да бъдете внимателни, да пазите своя живот и този на останалите ,участници в движението по пътищата.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси