Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Отново зааедно в ДГ" Звънче" Отново зааедно в ДГ" Звънче" СНИМКИ: Павлина Вайсилова

Отново заедно в Детска градина "Звънче"

Написана от  Понеделник, 01 Юни 2020 18:10
 
С празнична атмосфера и обич бяха посрещнати днес малчуганите в детските градини в община Панагюрище. 
В Детска градина "Звънче" заради неспазване на Вътрешните правила за възстановяване след COVID-19 бяха върнати няколко деца. На родителите отново са разяснение изискванията, които трябва да бъдат изпълнение, за да могат чедата им да посещават детска градина. Освен тях директорът на ДГ "Звънче" г-жа Мария Рендакова очаква след 2-3 дни още родители пуснат децата си.
В Международния ден на детето учителките в "Звънче" проведоха занимания и забавни игри с 28 малчугани, от които 10 в яслената група. Най-малката принцеса в нея е само на годинка и 3 месеца.


 

В Международния ден на детето в "Звънче"звучаха любими детски песни, обединени в музикалната композиция „Най е хубаво, когато има светлина в очите и в сърцата на децата!”.
Малчуганите рисуваха слънца и цветя с тебешири в двора на детската градина, премериха сили в състезателни игри, танцуваха и от сърце се забавляваха.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино