Кметът на с.Оборище г-н Милко Ангелов Кметът на с.Оборище г-н Милко Ангелов СНИМКА: Павлина Вайсилова

Млади семейства се връщат в село Оборище

Написана от  Неделя, 26 Януари 2020 17:54
Само хвалби и благодарности към местната изпълнителна власт се чуха от представители на ПП ГЕРБ
на провелото се на 20 януари обсъждане на проекта за бюджет на Община Панагюрище за 2020 година. То беше обявено като обществено, но, както повее от 10 години се случва, гражданско присъствие нямаше. Имаше само  общински съветници от три политически формации, кметове на кметства, работещи в Общинска администрация и представители на местни медии.
След като кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки представи акцентите в бюджетната рамка на общината, журналист от oshtepan.com зададе въпроси за стимулите за раждаемост и учителските заплати. Отговор даде зам.-кметът г-жа Галина Матанова.
Последваха благодарности за планираното увеличаване на средства за селата от кмета на с.Оборище г-н Милко Ангелов. Той се похвали, че условията за живот в кметството непрекъснато се подобряват и това е причината млади семейства да се връщат от града и да се установяват в родното Оборище. вот за Сред факторите за добър живот за младите г-н Ангелов посочи детската  градина и дейността на читалището.
Благодарност към кмета на общината изрази и кметът на село Елщица.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси