Десетки хиляди студенти отбелязват подобоващо 8 декември. Десетки хиляди студенти отбелязват подобоващо 8 декември. bghotelite.com; сн. вдясно - odans-travel.com

Студентският празник - подсигурен с полицаи и пожарникари

Написана от  Събота, 07 Декември 2013 09:46
Необходимите мерки за нормалното протичане на студентския празник на територията на област Пазарджик са предприети, съобщи вчера за Радио „Фокус” Пазарджик говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов.
Проверени за пожарна безопасност преди празника са питейни заведения, курортни комплекси, хотели, вилни селища, къщи за гости в общините Пещера, Пазарджик, Белово, Панагюрище, Велинград и Батак. В обектите, където се очаква струпване на повече празнуващи, са предвидени и допълнителни дежурства от пожарникари и полицаи. Най-много студенти се очаква да има във Велинград и около язовир „Батак". Заведенията и комплексите в Белово, Септември, Цигов чарк, Свети Константин, Минералния плаж във Варвара също били предпочитани от бъдещите висшисти. Пред заведенията, в които има студентски тържества, полицейските екипи ще следят за пиянски сбивания и свади. КАТ създава необходимата организация за контрол по безопасността на движението. Строго ще се следи за управление на МПС с превишена скорост, шофиране от неправоспособни или употребили алкохол водачи, техническата изправност на автомобилите.


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси