Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

В Панагюрски колонии деца се учиха как да си сътрудничат и да работят в екип

Написана от  Сряда, 24 Юли 2019 22:11
На 23 юли обществени възпитатели от Кабинета за социална превенция към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) 
проведоха събитие като част от превантивната си дейност с децата от втората лагерна смяна в село Панагюрски колони. Проявата „Към природата и другите – с любов“ целeшe да насочи вниманието на децата към това колко е важно умението да си помагаме, да се подкрепяме и да си сътрудничим.
От Кабинета за социална превенция използваха за това интересен факт от световната военна история. Бяха осигурили чаши и специални маркери, с които всяко дете да направи своята чаша уникална. Макар да имаше маркер за всяко дете, за да стане пъстра чашата му, необходимо беше то да си сътрудничи с останалите деца и да прояви търпение, за да може да ползва желания цвят, без да проявява каквато и да е форма на агресия към другите. Децата успяха да запазят отлична атмосфера на екипност и сътрудничество. И сътвориха пъстри чаши за спомен от летния си лагер, разказа психологът Евгения Загорска.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино