Христо Стоичков по време на посещението си в "Асрел-Медет" АД Христо Стоичков по време на посещението си в "Асрел-Медет" АД СНИМКИТЕ са от фейсбук страницата на "Асарел-Медет"

Ицо Стоичков подкара 130-тонен „Белаз“ в „Асарел-Медет“АД

Написана от  Неделя, 21 Юли 2019 10:37
Ицо Стоичков съм, на всички работници желая крепко здраве и много радост в семействата. Дойдох да ви видя и ви гледам от високо, на всички вас поздрави“. 
С тези думи се обърна към всички работници от смяна „В“ на 20 юли звездата на световния футбол Христо Стоичков. Пожеланията той отправи от диспечерския пулт по радиостанцията пред щастливия поглед на неговия почитател - диспечерът Иван Раленеков. „И ти да си жив и здрав“, отвърнаха му работниците. 


 
Малко преди това Стоичков подкара 130-тонен „Белаз“ с лекотата, с която опъваше противниковите мрежи на Световното през 1994 г. Под зоркия поглед на шофьора Пламен Йончев той направи една обиколка на Корпус „Едро трошене“.
Христо Стоичков бе докаран в „Асарел-Медет“ от своя приятел Илия Царски, след което бе посрещнат от директор „Производствени дейности“ инж. Иван Чолаков и изпълняващия длъжността директор „Човешки ресурси“ Нели Мърхова. За спомен от визитата Стоичков получи копие на фиалата от Панагюрското златно съкровище. Звездата получи и фланелка с №8 на ФК „Оборище“ от представител на ръководството Пламен Търкаланов, който благодари на госта и на спонсора „Асарел-Медет“.
 
„Нали няма да ме карате да играя футбол?“, застрахова се легендарната осмица. 

В знак на благодарност за топлото посрещане Стоичков подари копие на „Златната топка“. „Спечелил съм я с много труд. Това беше моя мечта още от дете“, заяви той. В края на обиколката Стоичков с удоволствие раздаде автографи на асарелските си фенове и им пожела „До нови срещи“. 
Гост на „Асарел-Медет“ в този ден бе и легендарният олимпийски шампион по гимнастика Стоян Делчев, който от три десетилетия има своя школа в САЩ. Той стисна ръката на Стоичков, а след това сподели, че тук се чувства като у дома си.
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на "Асаарел-Медет" АД


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси