Христо Стоичков ще представи биографичната си книга "Историята" в Панагюрище на 20 юли

Написана от  Четвъртък, 18 Юли 2019 21:38

Българската футболна легенда Христо Стоичков ще представи на 20 юли (събота) биографичната си книга „Историята“ пред панагюрци 
по покана на веригата хотели „Тракийски хотелиери“. Всички фенове на звездата на футбола ще могат да вземат личен автограф на собствения екземпляр от книгата на Стоичков, да се снимат с него и със Златната топка.
Срещата с автограф с фенове в Панагюрище е с начало 18 ч. на специална сцена пред спортна зала "Арена Асарел".
Домакините са подготвили богата програма за госта: среща в знаковата компания за региона „Асарел Медет” АД, посещение в Стрелбищен комплекс „Оптикс”, среща с представители на местната власт.
Водещи на събитието ще са известният комик Димитър Туджаров - Шкумбата и спортният журналист от Дарик радио Иво Райчев. Програмата приключва с представление на Пеещите фонтани на Панагюрище, които си съперничат с тези в Дубай и Барселона.
Своя екземпляр от книгата „Христо Стоичков. Историята“ можете да си купите от рецепциите на Park Hotel Asarel / Парк Хотел Асарел и Kamengrad Hotel & SPA, Panagyurishte / Каменград Хотел & СПА, Панагюрище, както и на място по време на събитието.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси