Инж.Тодор Стоицев и моменти от концерта в негова памет Инж.Тодор Стоицев и моменти от концерта в негова памет СНИМКИТЕ са предоставени от "ОПТИКС" АД

"ОПТИКС" АД учредява стипендия за талантливи студенти в памет на инж. Тодор Стоицев. Джо Лин Търнър, „Б.Т.Р”и „АХАТ” пяха на концерт, посветен на него

Написана от  Петък, 05 Юли 2019 13:20
Рок концертът "WE CAN’T LET YOU GO" в памет на инж. Тодор Стоицев ще бъде запомнен с уникална рок атмосфера и силни емоции.
Дъщеря му Рада Стоицева и "ОПТИКС" АД изпълниха голямата мечта на инж. Стоицев.
Рок концертът с обичани български и световни рок евъргрийни изпълни на 4 юли зала „Арена-Асарел“ с изключителен заряд. Почти 3 часа групите "Б.Т.Р.", "АХАТ" и специалният гост - легендарният вокалист на групите „Рейнбоу“ и „Дийп Пърпъл“ Джо Лин Търнър – подариха на аудиторията силни музикални преживявания. Обичаните рок хитове и уникалното сценично присъствие на съставите бе аплодирано горещо от стотици фенове, които с нетърпение очакваха събитието.

Колегите на Тони Стоицев от фирмите в групата на ОПТИКС - ОПТИКС, Майкро Оптикс Юръп и Шьоли-ОПТИКС споделяха на живо в социалните мрежи настроения от концерта с искрени и лични посвещения в памет на инж. Стоицев.
От името на Борда на директорите на "ОПТИКС" АД инж.Петър Чолаков обяви учредяването на стипендия за обучение на талантливи студенти в чужбина на негово име, като обобщи: Той ще бъде завинаги един от нас, всички ще помним неговата усмивка. Сигурен съм, че днес той е тук, на тази сцена.
Концертът завърши с автентично фолклорно изпълнение на любимата му песен „Руфинка болна легнала“.

WE CAN’T LET YOU GO!

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси