На 1 юли започва първата лагерна смяна в село Панагюрски колонии. Дневният оклад е 5.76 лева с ДДС

Написана от  Четвъртък, 27 Юни 2019 15:30
В летния ученически лагер в село Панагюрски колонии тази година ще има три смени, всяка от които с продължителност 10 дни.
 Записването за всяка смяна се извършва от началниците на лагера в съответния период.
Броят на лагеруващите в трите лагерни смени е до 200. Дневната такса за ученик ще е 5.76  лева с ДДС, реши Общински съвет – Панагюрище на заседанието си на 26 юни. Персоналът, обслужващ организирания отдих на учениците, ще ползва същия оклад. Храненето на лагеруващите се извършва чрез кетъринг и е четири пъти на ден, като обедното меню е тристепенно. Участниците в различните форми на организиран отдих и туризъм задължително се застраховат за собствена сметка.
Първата лагерна смяна  започва на 1 юли и ще продължи до 10 юли включително. Тя е под наслов „С усмивка и бодрост ние спортуваме, рисуваме и творил сред природата". Началник на първата лагерна смяна ще бъде г-жа Невенка Стоева Врагова-Гоешкова (За контакти:GSM: 0889 94 27 57  ).
Програмата на първа лагерна смяна включва дейности, насочени към усъвършенстване двигателната култура на децата и учениците, опознаване и опазване на природата, умения за общуване и взаимно уважение.
Втората лагерна смяна ще бъде в периода 15 – 24 юли (включително) и ще е под наслов „Сред природата – здрави, бодри и вдъхновени“. Тя ще включва дейности в посока формиране на уважение и любов към природата, толерантност към другите, чувство на отговорност и умения за работа в екип. Началник на втора лагерна смяна ще бъде г-жа Маргарита Паланкалиева, учител в ОУ „Проф. Марин Дринов”(За контакти: GSM: 0885 16 61 63 ).
Третата смяна ще е от 29юли до 7август (включително). Началник на смяната ще бъде г-жа Мария Бензарова – учител по хореография ( За контакти GSM: 0888771776). Мотото е „Лятна спортно-танцова академия в планината”. Третата  лагерна смяна е насочена към спортни състезания, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси