Световното първенство по фойерверки в Панагюрище продължава тази вечер с представяне на отбора от Латвия СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Световното първенство по фойерверки в Панагюрище продължава тази вечер с представяне на отбора от Латвия

Написана от  Неделя, 19 Май 2019 15:29
 
Тази вечер (19 май) е последната от седмото издание на Световното първенство по фойерверки за Купата на Панагюрище.
Както на 17 и 18 май, подгряващата заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:40 часа. Десет минути след това ще е свободното фойерверк шоу на отбора на Латвия, чието състезателно пиро-музикално шоу ще започне в 21:55 часа.
По установена вече традиция преди състезанието с фойерверки ще има концертна програма, която ще започне в 20.00 часа. Ще пеят Йоана Димитрова
- откритието на тв формата X Factor, а след нея победителката от пети сезон на предаването „Като две капки вода” Михаела Маринова.
Третата вечер на Световното първенство по фойерверки за Купата на град Панагюрище ще продължи с официално награждаване на победителя и концерт на рок група „SEVI“.
На 17 май своето цветно пиротехническо зрелище представи отборът на Крим, а на 18 май отборът на Норвегия, който бе избран за победител през 2018 г. Тази година норвежците се представиха с различно пиро-музикално шоу.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси