Донна Бангьозова; сн. вдясно - Donna, Бистра Окереке и Цветомира Тодорова. Донна Бангьозова; сн. вдясно - Donna, Бистра Окереке и Цветомира Тодорова. Снимките се ползват със съгласието на Донна Бангьозова от нейната фейсбук страница.

Донна Бангьозова във Флаш Моб

Написана от  Петък, 22 Ноември 2013 14:06
BLUE CARPET FLASH MOB e първото от поредица арт събития, които целят да разнообразят случващото се по софийските улици.
В социалния експеримент, провел се тази седмица, се включиха моделът и футболна съпруга Цветомира Тодорова, екзотичната актриса Бистра Окереке и поп певицата Donna, която стана популярна като финалист в музикален реалити формат, информират от fame.bg. Наскоро младата изпълнителка покори „върха на София” с уникален перформанс Donna & Friends: Rooftop LIVE на покрива на столичен хотел с участието на Ангел & Моисей и Васко Иванов - Dexter. Идеята на BLUE CARPET FLASH MOB е в рамките на 10 минути да преобразим градската среда на столицата в сцена на авангардното изкуство, правено от млади, но успели артисти, които вярват, че за това време могат да променят фокуса върху протестите, като дадат алтернатива за нещо по-креативно.


Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси