„Асарел-Медет“ АД и ФК „Оборище“ подписаха договор за спонсорство

Написана от  Вторник, 28 Август 2018 16:49
Договор за спонсорство за спортно-състезателната 2018/2019 година подписаха „Асарел-Медет“ АД и ФК „Оборище“. 
Сумата е достатъчна, за да обезпечи както безпроблемното участие на представителния отбор в Трета аматьорска футболна лига – Югозапад, така и издръжката на детско-юношеската футболна школа. Договорът бе подписан в зала „Арена Асарел“ от изпълнителния директор на „Асарел-Медет“ АД инж. Делчо Николов и упълномощения председател на Управителния съвет на ФК „Оборище“ Пламен Търкаланов.

„Тази година отделихме необходимите средства за нов спонсорски договор и футболната общественост може да бъде спокойна. Желанието ни като генерален спонсор е средствата да бъдат управлявани разумно, за да се гарантира завръщането на отбора в професионалния футбол и развитието на детско-юношеските формации. Нашето желание е все повече панагюрски таланти да намират място в първия отбор“, заяви инж. Николов.
От своя страна Пламен Търкаланов благодари за помощта и обеща прозрачно и ефективно управление на средствата. Като първа стъпка в тази посока той заяви, че ще бъде разкрита отделна сметка, която ще обслужва единствено детско-юношеския футбол. Той посочи още, че клубът има изготвен бизнес план за тази година, който гарантира финансово спокойствие в клуба.
Източник и снимки:
"Асарел-Медет" АД, отдел "Комуникации"
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси